Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten

Malvatherapie

Bekijk hierboven de film over Malva therapie.

 

Malvatherapie is een lichaamsgerichte energetische therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Het omvat een veelheid aan unieke behandelmethoden, waardoor een klacht op meerdere niveau's behandeld kan worden. Voor veel aandoeningen zijn er gestandaardiseerde behandelingen die gebaseerd zijn op uw zelfgenezend vermogen en op het verminderen van de klacht of het symptoom. Kiezen voor Malvatherapie is dan ook een bewuste keuze om zelf mee te willen werken aan uw gezondheid.

Holistische benadering

Een klacht, ziekte of probleem wordt vanuit een holistisch perspectief bekeken: er wordt gekeken naar de (reguliere) somatische klacht, de psychosociale invloeden daarop en de energetische oorzaken. Oftewel, er wordt gekeken naar lichaam, geest én de ziel die u bent. Door deze benadering gaat u beter begrijpen waarom zich iets voordoet in uw leven op het gebied van gezondheid en ziekte.  

Direct werkzaam

Malvatherapie is voelbaar anders. U merkt direct dat een behandeling werkzaam is doordat u de energie in uw lichaam voelt gaan stromen, doordat u veel meer rust ervaart en u zich beter in balans voelt. 

Malvatherapie biedt unieke behandelingen op het gebied van:

 • Chakratherapie
 • Auratherapie
 • Meridiaanbehandelingen
 • Energetische massages
 • Lichaamgerichte massages
 • Ethermassages
 • Magnetiserende behandelingen
 • Haptonomische behandelingen
 • Lichttherapie
 • Kleurentherapie
 • Regressietherapie
 • Reiniging van lichaam en geest
 • Zielkundige behandelingen

 

Ankhbehandelingen en Kosmische schijfbehandelingen

Uniek aan Malvatherapie zijn de Ankhbehandelingen en Kosmische schijfbehandelingen. De Ankh is een therapeutisch instrument. Veelal bekend vanuit de Egyptische periode. Maar het kent een veel langere historie en nog belangrijker: het heeft een eigen bewustzijn. Een afgestudeerde Malvatherapeut is een terzake kundige en kan dit instrument inzetten bij hardnekkige klachten. Niet alleen kan de genezing vlotter verlopen, ook kan uw bewustzijn daardoor sneller veranderen. Naast de Ankh kan ook gewerkt worden met de zgn. Kosmische schijf. Dit therapeutisch instrument kan ingezet worden voor regressietherapie waarbij u niet teruggevoerd wordt naar eerdere incarnaties, maar teruggevoerd wordt naar uzelf. Teruggevoerd naar de ziel die u bent. En dan zal de klacht of het probleem vanuit de ziel aangepakt worden. Met een zeer langdurig resultaat.

Daarnaast zijn deze therapeutische instrumenten werkzaam op het gebied van pijnbestrijding, het activeren of reduceren van energiestromen en het op gang brengen of versterken van een innerlijk veranderingsproces.

Bewustwording

Malvatherapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van het lichaam met de geest én de ziel en zal daarmee direct werken op het bewustzijn van de client. Daardoor geeft Malvatherapie een duurzaam resultaat.

Kwaliteit

Malvatherapeuten hebben kwaliteit hoog in hun vaandel staan. Ze werken volgens de ethische code en vallen onder het klachtenreglement van de BvMT. Ze scholen zich jaarlijks bij. 

Wilt u meer informatie of in contact komen met een Malvatherapeut bij u in de buurt? Kijk dan op de lijst met Malvatherapeuten. Uiteraard kunt u ook direct met de BvMT contact opnemen.