Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Contactgegevens


Christineplein 13
4702 VJ  Roosendaal

Corné Timmers

Corné Timmers

Als Malva Energetische Therapeut werk ik in het veld van de Oosterse medische geneeskunde. Deze gaat uit van het complete mens zijn. Lichaam, Ziel en bewustzijn. Als een drie-eenheid die onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Als je goed zorgt voor het geheel dan ben je in balans en dan krijg je niet zomaar een aandoening. Als je deze wel krijgt dan geeft je lichaam allerlei signalen hoe je deze hebt opgedaan. Elk orgaan heeft ook een bewustzijn. Als je je heel erg veel zorgen maakt kan je last van je maag krijgen. Als je boos of geagiteerd bent of gefrustreerd, kan je ontstekingen krijgen (lever) .

Ik kan deze signalen van het lichaam lezen en ook voelen vanuit de bron (soort reiki). Zo kom ik er snel achter hoe een aandoening is ontstaan. Ik kan dan met behandelingen het zelf genezend vermogen van het lichaam aanzetten/ondersteunen en zo verlichting bieden of zelfs de klacht helen. Als je weet hoe je een bepaalde houding hebt aangenomen kan je veel sneller en dieper het probleem aanpakken. Ik werk op basis van Oosterse natuurgeneeskunde (massage oliën, kleuren, edelstenen), het Aura, Chakra`s, Massage en energetische behandelingen (Ankh, Kosmische schijf, specifieke behandelingen per klacht).

 

Ik kan je helpen je energiebalans te herstellen, inzicht geven in hoe deze uit balans is geraakt en met behulp van natuurgeneeskundige materialen, behandelingen en oefeningen dit ondersteunen. Zo kan je leren zelf je energiebalans te herstellen.

Ook heb ik kennis van spirituele wereld en ik krijg vanuit deze wereld intuitive veel informatie door die het proces ondersteunen