Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Kwaliteit  Uitleg

In de periode 2020 - 2021:

 Bijscholing gevolgd
 Intervisie gehad

Verzekerd bij:
 Balens
Aangesloten bij:
 BvMT en VVET
Medische basiskennis:
Geschillencommissie:


Contactgegevens

Praktijk voor Energetische Therapie
Zilverpark 140
5237 HV  's-Hertogenbosch
073-6446670
Praktijk email:
info@pvet.nl
Praktijk website:
www.pvet.nl

Jozien Dekker

Jozien Dekker

Het geeft me een goed en blij gevoel wanneer ik iemand kan en mag begeleiden. Gedurende de jaren heb ik door studie en opleidingen een techniek ontwikkeld die voor velen als aangenaam wordt ervaren. Voor ieder heeft het leven zijn levenslessen. Deze kunnen hard en moeilijk zijn. Door mijn energetische therapie voelen velen zich als herboren. Verdriet, boosheid en teleurstelling maken ruimte voor innerlijke kracht en ontroering.

De therapie maakt het mogelijk om vastgezette emoties te laten gaan. Hierdoor komt er ruimte voor levensvreugde, liefde en innerlijke kracht. In ieder mens schuilt een prachtig en uniek wezen dat er mag zijn. Graag wil ik een stukje met je mee gaan en je laten ervaren hoe mooi je bent, met jouw eigen unieke talenten.

Door mijn brede scholing en het inzetten van mijn hoog gevoeligheid kan ik intuïtief aanvoelen welk thema er speelt. Wanneer je er aan toe bent om dit te laten gaan, doen we dit samen. Het laten gaan van emoties gebeurt tijdens een helende massage. Emoties zoals verdriet, boosheid en teleurstelling worden tijdens de behandeling op een zachte wijze opgeruimd. Deze energetische massage is uniek en wordt op jouw unieke behoeften afgestemd.

Van mensen die door mij behandeld worden, hoor ik regelmatig dat ik bijzondere handen heb. Zij ervaren dat zowel fysieke als geestelijke pijn vermindert en voelen een diepe ontspanning. Ik ben dankbaar dat ik zo mijn bijdrage mag leveren.