Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Contactgegevens

Praktijk Beauty Inside
Elzendal 134
3142 AE  Maassluis
06- 30 74 55 04
Praktijk website:
praktijkbeautyinside@hotmail.com

Petra Hoogervorst

Petra Hoogervorst

Ik ben Petra Hoogervorst uit Maassluis (Zuid-Holland) en ben sinds 2017 trotse eigenaresse van Praktijk Beauty Inside.
Al mijn behandelingen zijn gericht op balans. Balans tussen lichaam en geest wat de mens nodig heeft om zich goed te voelen en goed te kunnen functioneren.

Hoe is dit zo gekomen?
Ik ben sinds 1999 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik miste hierin 'iets' en ben op zoek gegaan naar wat ik miste. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik het mooi en fijn vind om met het uiterlijk van mensen bezig te zijn, maar de echte schoonheid komt van binnenuit. Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan oriƫnteren wat er bij mij past en hoe ik ervoor kan zorgen dat mensen gaan stralen (de schoonheid van binnenuit dus kunnen laten zien).
Na de geboorte van mijn kinderen en diverse trainingen en workshops, heb ik mijzelf in 2016 ingeschreven voor de opleiding Malva Therapie.
In 2017 heb ik ervoor gekozen om naast de opleiding Malva therapie, ook de opleiding tot kindercoach te volgen zodat ik iedereen van jong tot oud kan helpen. Aangezien er nu ook veel kindjes zijn die wel wat hulp kunnen gebruiken, vind ik dit een mooie toevoeging. Eind 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen als Malva (energetisch) Therapeut.

Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.praktijkbeautyinside.nl