Kruidentherapie (zaterdag)

Deze dag is ook een vast onderdeel van de 3-jarige opleiding Malvatherapeut. Maar omdat de ruimte het toelaat is deze ook te volgen voor mensen die niet op onze opleiding zitten. Op deze dag doceren we de werking van een aantal kruiden en de bijzondere toepassingen in de dagelijkse praktijk. Het is voornamelijk een praktijkdag maar we stippen ook de signatuurleer en inhoudstoffen aan.

Je ontvangt informatie welke theesoorten werkzaam zijn op welke chakra's en op welke meridianen. En welke kruidentoepassingen mogelijk zijn bij verschillende ziektenbeelden. Zo zijn er luchtwegkruiden, spijsverteringskruiden, kruiden voor hart en bloedvaten, voor de huid, bewegingsapparaat, spieren, hormoonhuishouding, immuunsysteem, lymfesysteem en natuurlijk ook voor de psyche.

We schenken verschillende soorten thee voor speciale doeleinden, we gaan werken met elixers en kruidenkompressen en zullen ook kruidenzalf maken. Ook zullen we het effect gaan ervaren van kruiden op ons lichaam. Je ontvang de unieke "Malva informatie" over kruiden die in het verleden rechtstreeks is overgedragen vanuit de astrale wereld. Dat is zuivere informatie met heldere uiteenzetting van een aantal kruiden. Uiteraard ontvang je dit alles in een uitgebreide syllabus. Een dag om te voelen en te ervaren wat kruiden voor invloed hebben en de praktische toepassen ervan. 

(Oud)studenten en leden van de BvMT, VBAG ontvangen € 25 korting.