record: $record

Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten

Maatschappelijk werker

Als maatschappelijk werker komt u in veel leefsituaties met problemen.

Problemen met het aanvaarden van het leven, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, problemen om het huishouden op orde te krijgen en te houden, mensen die nog steeds vast zitten in het verleden, enz.. Ongetwijfeld vaak schrijnende situaties.

Hierdoor kunnen mensen opstandig worden, verdrietig, depressief en ze weten dan vaak niet hoe ze hier uit moeten komen. U helpt uw cliënten door ze inzicht te geven en vaardigheden te leren zodat de problemen hanteerbaar worden en oplossen.

Voor veel van de hier beschreven klachten biedt Malvatherapie een goede ondersteuning. Onze therapie maakt de innerlijke mens sterker, zodat hij ook psychisch sterker wordt. Daarnaast bieden wij ondersteuning en verlichting in het verwerken van verdriet. Daar waar mensen wel willen, maar niet kunnen, kan sprake zijn van een energetische blokkade. Een paar chakrabehandelingen kunnen ‘wonderen’ doen.

Bij verslavingsproblemen biedt Malvatherapie behandelingen die versterkend werken op de geest. De wilskracht wordt versterkt en de daadkracht volgt.

Al met al de moeite waard voor uw cliënten om op een andere manier aanvullende ondersteuning te krijgen.

Wilt u meer informatie of in contact komen met een Malvatherapeut bij u in de buurt? Kijk dan op de lijst met Malvatherapeuten. Uiteraard kunt u ook direct met de BvMT contact opnemen.