Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Kwaliteit  Uitleg

In de periode 2022 - 2023: Aangesloten bij:

 Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten
Medische basiskennis:
Geschillencommissie:


Contactgegevens

GeoLuminis
Lage Horst 61
7031 KE  Nieuw Wehl
06-52406940
Praktijk website:
geoluminis@gmail.com

Ruud de Boer

Ruud de Boer

Al vanaf dat ik jong was, ik schat 16 jaar, ben ik erg geïnteresseerd in het gedachtengoed van de Malvatherapie. Omdat mijn moeder de opleiding had gevolgd, kwam ik er al vroeg mee in aanraking, en las er veel over. Niet in eerste instantie om mensen te genezen, dat kwam pas later, maar meer om bewust te worden van energie, gedachtekracht, psychosomatiek en nog veel meer. En ook om bewust van mezelf te worden, en om aan mezelf te werken.

Nadat ik Toegepaste Aardwetenschappen aan de TU Delft had afgerond, heb ik jaren in het buitenland gewoond, met name in Oost Europa waar ik werkte voor Habitat for Humanity, om huizen te bouwen met vrijwilligers voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toen ik weer in Nederland woonde, besloot ik om de opleiding voor Malvatherapie te volgen, waar ik erg van genoten heb. Ik heb erna ook de opleiding Energetisch Kindercoach gevolgd, en heb ook mijn diploma Medische Basiskennis behaald aan de school voor Homeopathie.

Sinds 2016 assisteer ik bij de Malva opleiding in Breda, waar ik veel plezier uit haal. Op die manier blijf ik kennis nemen van de (zeer uitgebreide) kennis die de Malvatherapie omvat, en leer ook veel van de cursisten. Ook heb ik op dit moment een rol als bestuurslid binnen de beroepsvereniging voor Malvatherapeuten.

Ik ben een mensgericht persoon die graag op een neutrale manier de verbinding aangaat, om vanuit de wisselwerking bij te dragen aan het genezingsproces van mensen die daaraan willen werken.