Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Contactgegevens

Malvatherapie
Minister Elandstraat 35
6523 CS  Nijmegen
024-3600721
Praktijk email:
anneliesfransen@gmail.com

Annelies Auch-Fransen

Annelies Auch-Fransen

Wat overkomt mij?
Waarom gebeurt mij dit?
Hoe kom ik er overheen, wat kan ik doen?
Een vraag die wij ons allemaal wel eens stellen. De wereld lijkt op z'n kop te staan. Alles lijkt veranderd. Alles lijkt teveel, ik voel me onzeker.
In de thuissituatie of op het werk kunnen grote veranderingen plaats vinden, wel of niet zelf gewenst. Dit vraagt veel van ons en soms ook van onze gezondheid. De een kan er gemakkelijker mee omgaan dan de ander. Waarom is dat zo? hoe kan ik ermee omgaan? waarom wordt ik ziek, wat kan ik ervan leren?
Soms hebben mensen klachten, pijnen, die niet te herleiden zijn; stress, zegt men al gauw; dit kan chronisch worden als er geen inzicht is of men niet weet wat te doen.
Als je jezelf afvraagt wat heeft het leven voor mij nog te betekenen? ik loop vast. Hoe kun je je leven weer oppakken?
Door energetisch lichaamswerk zijn wij breed in het behandelen van mensen. Het is een lichaamsgerichte holistische therapie, die doorwerkt op je hele mens-zijn. Als Malva-therapeuten / chakra-specialisten kunnen wij je helpen. Je kunt bij ons terecht voor hooggevoeligheid, beter om te gaan met medicijnen, begeleiding bij een nieuwe levensfase, beter verdelen van energie, het ontwikkelen van zelfvertrouwen, acceptatie, omgaan met pijn en goed herstel na ziekte, omgaan met emoties, begeleiding bij depressie of psychose, ademhalingsoefeningen om ruimte te maken, en ook om het levenstempo te veranderen.
Daarnaast behandelen wij preventief en bij ziekte, zeer veel aandoeningen en kwalen op een natuurgeneeskundige en energetische wijze. Voorbeelden hiervan zijn: behandelingen van de longen bij astma en bronchitis, behandelingen van de lever, behandeling van lichte hartklachten, behandeling bij griep, verkoudheid of keelontsteking, behandeling van darmklachten bij de ziekte van Crohn, bij Colitis Ulcerosa en bij het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), en nog veel meer.
Wij begeleiden ouders en kinderen bij opvoedingsproblemen.
Je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.
Voel je welkom! ................................................................................................ Mijn naam is Annelies Fransen. Ik woon in Nijmegen en heb mijn praktijk aan huis.

Ik pas lichaamsgerichte behandelmethoden toe die doorwerken op het bewustzijn. De holistische benadering biedt mogelijkheden om een klacht op meerdere manieren te benaderen. De behandelingen hebben een genezend en verzachtend karakter.
www.malvapraktijk.nl