Beroepsvereniging voor Malvatherapeuten


Contactgegevens

Hara en Co
Achter de Tolbrug 12 b 12b
5211 SM  's Hertogenbosch
06 198 96 114
Praktijk email:
info@haraco.org
Praktijk website:
www.haraco.org

Maarten Bos

Maarten Bos

Ik coach mensen en teams, zowel particulier als in bedrijven. Daarnaast behandel ik personen met diverse lichamelijke-, emotionele- en/of psychische klachten.

Daarnaast ben ik verbonden aan de Universiteit Nyenrode en Hotel Management School Maastricht waarbij wij personen en organisaties ontwikkelen op het gebied van mensgerichte gastvrijheid/ mensgerichte zorg of mensgerichte klantvriendelijkheid.

De Chinese tekens in het logo van mijn praktijk staan voor ontdekkingsreiziger, pionier, visionair. Ik vind dat de mensen die trajecten bij mij volgen, zich laten behandelen of diegene waar ik mee werk binnen organisaties dapper zijn; het vergt moed, lef en visie je eigen pad te volgen, om eens goed naar jezelf te kijken, leiding te nemen over je eigen leven, te veranderen.

Hara & Co is afgeleid van Hara, in het Zenboeddhisme is het het middelpunt van het lichaam waar de basisenergie zit. Als je vanuit je Hara werkt en leeft dan ben je volledig in balans. & Co is gekozen omdat het over veel meer gaat dan alleen maar dat middelpunt. Ook is Co gekozen om aan te geven dat ik de zaken op een pragmatische manier benaderen. Niet zweverig maar praktisch. Klinkt daarnaast ook leuk, toch?